Блекбърн и Блекпул ще си поделят по точка


П. Пенков

Блекбърн - Блекпул
Стадион: "Ииуд Роуд", Блекбърн
Дата: 19.03.2011
Час: 17:00
Съдия: Хауърд Уеб

Блекбърн Роувърс приема Блекпул на "Иууд Парк" в среща от съботния ден в 30-я кръг от английската Висша лига. Домакините водени от Стив Кийн регистрираха няколко лоши представяния през последните седмици, които изместиха тима на 14-та позиция в класирането, само на точка от зоната на изпадащите. След като се добра до нулево равенство срещу Нюкасъл у дома, Блекбърн регистрира 14-то си поражение през сезона, губейки с 4:1 при визитата си на Астън Вила. Седмица по-късно Роувърс отново записаха загуба, но този път срещу Фулъм на "Крейвън Котидж".

Фил Джоунс може да се завърне в състава на Блекбърн, след като изигра 45 минути за резервния тим през седмицата. Младешкият национал на Англия беше аут от терените от декември насам, поради скъсани коленни връзки. Капитанът на Блекбърн Райън Нелсън се завръща, след като изтърпя наложеното му наказание, но това не се отнася и за съотборника му Гаел Живе. Дейвид Дън и Винс Грела ще преминат късни фитнес тестове, а Кейт Андрюс е под съмнение с болки в слабините.

Блекпул е само на позиция под съперника си Блекбърн, заемаки 15-та позиция във временното класиране, отново с точка преднина пред опасната зона. След като регистрира впечатляващ успех у дома, побеждавайки Тотнъм с 3:1, мандарините записаха две последователни поражения. Едното от тях бе при гостуването им на Уулвърхептън, загубено с 4:0, а седмица по-късно южняците претърпяха поражение с 3:1 на собствения си "Блуумфийлд Роуд" от един от кандидатите за шампионската титла - Челси.

Добрата новина за Блекбпул е, че капитанът Чарли Адам се завръща след наказание. Елиът Гранден е на линия, след като се възстанови от разтежение. Ричард Кингсън се завръща след разтежението, което получи по време на срещата с Челси. Останалите стражи на Блекпул - Мат Джилкс и Пол Рачубка са аут, поради контузии в коляното.

Прогноза: Блекбърн - Блекпул 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

02 февруари Блекбърн - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
05 февруари Уигън - Блекбърн 4:3 (Висша лига)
12 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
26 февруари Астън Вила - Блекбърн 4:1 (Висша лига)
05 март Фулъм - Блекбърн 3:2 (Висша лига)

Блекпул:

05 февруари Евъртън - Блекпул 5:3 (Висша лига)
12 февруари Блекпул - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
22 февруари Блекпул - Тотнъм 3:1 (Висша лига)
26 февруари Уулвърхемптън - Блекпул 4:0 (Висша лига)
07 март Блекпул - Челси 1:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Блекпул

27 мача
7 победи за Блекбърн
7 равенства
13 победи за Блекпул
Голова Разлика: 48:44 за Блекпул


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 1.80
Равен - 3.60
Блекпул - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Блекбърн - 1.80
Равен - 3.55
Блекпул - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
137