Рангник: Играхме по-добре от очакванията


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че представянето на новия му отбор срещу Кристъл Палас надмина очакванията му.

Единственият гол на Фред осигури на Юнайтед победа с 1:0 при дебюта на Рангник, който току що пристъпи към задълженията си.

Ралф остана доволен от видяното и вярва, че тази победа може да бъде добра отправна точка.

"Много съм доволен от начина, по който отборът игра, особено през първия час, с натиск. Беше изключително. Трябваше само да направим резултата 1:0 или 2:0.

Като се има предвид как се защитавахме, ние имахме пълен контрол над играта и чистата мрежа е най-важният аспект.

Има неща, които трябва да подобрим. Трябва да държим вратата си затворена по-често. Много съм впечатлен, като се има предвид, че имахме само една тренировка. Играхме много по-добре, отколкото очаквах.

Постоянно се опитвахме да диктуваме играта. Избягвахме провалите - може би с изключение на последните пет минути. През останалото време се опитвахме да ги държим далеч от нашата врата.

Когато постигаш успехи, винаги е по-лесно да разчиташ на това. Трябва да правим повече пробиви и да създаваме по-добри шансове за нашите атакуващи играчи. Като цяло съм много доволен от начина, по който играхме", заяви Рангник.

197