Конте не се страхува от борбата за място в топ 4


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте заяви, че не се страхува от трудността на борбата за попадане в топ 4 на Висшата лига.
Тотнъм се представяше толкова слабо през предишните седмици, че мнозина се втурнаха да изтрият "шпорите" от списъка с кандидатите за Шампионска лига.

Въпреки това, след победа с 2:1 над Лийдс, хората на Конте се изкачиха до седмо място в таблицата за класиране и сега изостават на четири точки от първите 4. Антонио възнамерява да продължи това изкачване.

"Искаме да се борим, искаме да подобрим позицията си в таблицата. Трябва да бъда честен - Англия е много, много трудна лига. Всеки мач е труден. Можете да загубите точки срещу всеки отбор.

В момента има четири отбора на върха, които по много причини успяха да се откъснат. Те успяха да се откъснат, защото отдавна работят с треньорите си и са инвестирали много пари.

Не се страхувам от това. Вярвам в моите играчи, вярвам в моя отбор. Искаме да се бием.

Искаме да се борим и да останем близо до зоната на Шампионска лига. Ако тогава някой отбор се спъне или сгреши, ще трябва да направим всичко възможно, за да се възползваме от това", заяви Конте.

317