Ще успее ли Уест Хем да повтори успеха си след Ливърпул?


П. Пенков

Уест Хем - Стоук Сити
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 05.03.2011
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър

Отборите на Уест Хем Юнайтед и Стоук Сити се изправят един срещу друг в двубой от 29-я кръг от английската Висша лига. Чуковете на Аврам Грант са предпоследни във временното подреждане, като единствено Уигън са под тях в класирането. Въпреки това, Уест Хем има шанс да остане в елита, тъй като разликата между опасната зона и първия тим извън нея е само 1 точка. Преди седмица чуковете направиха правилна крачка към осъществяването на тази своя цел, след като постигнаха изненадващата победа с убедителното 3:1 при домакинството си на Ливърпул, който таи сериозно надежди след успешната серия от предствяние на тима, след като беше поведен от легендата Кени Даглиш. Освен това съставът на Аврам Грант продължи участието си в турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, побеждавайки с 5:1 Бърнли в петия кръг на надпреварата.

Уест Хем няма проблеми с новоконтузени играчи преди срещата със Стоук Сити. Демба Ба вероятно ще изведе тима, след доброто си представяне срещу Ливърпул, докато Томас Хитцелшпергер се възстанови от травмата си. Жуниор Станислас е под съмнение, докато Джак Колисън, Кийрън Дуер и Роби Кийн остават аут, като са близо до завръщане отново в игра за чувовете.

Стоук Сити заема далеч по-комфортната десета позиция в класиране, въпреки че разликата между грънчарите и опасната зона е само 6 точки. В последните два кръга от Висшата лига, Стоук успя да спечели едва 1 точки. Това се случи в последния изигран мач на тима, когато състава на Тони Пулис записа равенство 1:1 срещу Уест Бромич на "Британия Стейдиъм". Седмица преди това Стоук загуби с минималното 1:0 гостуването си на Арсенал.

Мениджърът на Стоук Сити Тони Пулис ще следи до последно състоянието на Матю Етерингтън и Джермейн Пенант. Първият страта от болки в гърба, докато Пенант получи разтежение по време на равенството с Уест Бромич. Абдула Файе остава под съмнение с разтежение, докато Мамади Сидибе е аут, поради скъсан Ахилес.

Прогноза: Уест Хем - Стоук Сити 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
06 февруари Уест Хем - Бирмингам 0:1 (Висша лига)
12 февруари Уест Бромич - Уест Хем 3:3 (Висша лига)
21 февруари Уест Хем - Бърнли 5:1 (ФА Къп)
27 февруари Уест Хем - Ливърпул 3:1 (Висша лига)

Стоук Сити:

05 февруари Стоук Сити - Съндърланд 3:2 (Висша лига)
12 февруари Бирмингам - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
19 февруари Стоук Сити - Брайтън 3:0 (ФА Къп)
23 февруари Арсенал - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
28 февруари Стоук Сити - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Стоук Сити

44 мача
17 победи за Уест Хем
9 равенства
18 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 64:63 за Уест Хем


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 2.25
Равен - 3.30
Стоук Сити - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Хем - 2.20
Равен - 3.20
Стоук Сити - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
135