Ман Юнайтед надви драматично Уест Хем в Лондон (видео)


И. Ангелов

Уест Хем Юнайтед посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от петия кръг на английската Висша лига. Днес на "Лондон Стейдиъм" домакините поведоха и последва бързо изравняване за 1:1 в първата част, а в самия край за 2:1 за гостите вкара Джеси Лингард. Така Юнайтед се изравнява с Ливърпул на върха в класирането с 13 точки.

В 28-ата минута днес след корнер от Шоу топката достигна Бруно в полето на домакините и с добър удар той принуди Фабиански да избие в страничната греда за да запази резултата. 2 минути след това резултатът бе открит от Саид Бенрахма, който получи пас на дъгата от Боуен и стреля силно, топката се отклони от Варан и влезе в другия ъгъл на вратата за 1:0.

Само след 5 минути гостите изравниха когато Бруно от фланга центрира за Роналдо в полето, той стреля веднъж и добави за 1:1 след избиването от вратаря първоначално. 

След почивката тимът на Оле Гунар Солскяер бе по-настоятелен, но пропускаше редица ситуации. Голям момент бе 77-ата минута, когато съдията подмина ситуация за дузпа, където Куфал повали Роналдо в полето. Лингард в 89-ата минута вкара красив гол когато навлезе диагонално и с перфектен фалцов удар вкара кълбото в далечния ъгъл за 2:1.

В 95-ата минута при центриране от дясно топката срещна ръката на Шоу в полето на гостите, и Мартин Аткинсън присъди дузпа, за която Дейвид Мойс пусна специално Марк Ноубъл да изпълни като резерва. Легендата изпълни добре към лявата греда на Де Хеа, но испанецът отрази удара.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



333