Тотнъм ще надвие и Уотфорд


И. Ангелов

Тотнъм - Уотфорд
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 29.08.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Тотнъм получи загуба 1:0 в първата си среща в лигата на конференциите на Европа от Пакош де Ферейра, но вчера обърна дефицита с победа с 3:0 в завръщането на Хари Кейн в игра. Нападателят се отчете с 2 гола малко след изявлението си, че остава в отбора, и малко след новините, че се работи по увеличаване на заплатата на играча до рекордни размери. Все пак "шпорите" вече имат 3 победи от 4 мача с Нуно Санто начело, при сухи мрежи в трите победи, и тук е включен успех над Манчестър Сити на старта и без наличието на Кейн в тима.

Уотфорд стартира сезона с победа над Астън Вила с 3:2, но след това загуби срещу Брайтън на гости с 2:0. Тази загуба бе преодоляна в Купата на лигата срещу Кристъл Палас през седмицата и формата до тук е противоречива.

В двата състава няма особено много проблеми. При домакините талисманите Кейн и Сон ще са на линия, докато с проблеми са Родон и Ндомбеле. Уотфорд не може да разчита на Жоао Педро, Натаниел Чалоба и Уил Хюз. Дани Роуз ще се изправи срещу бившия си отбор.

Уотфорд има 7 поредни загуби във Висшата лига. В последните 5 изиграни кръга тимът получи поне по 2 гола във вратата си. Тотнъм има 3 победи в лигата поред и срещу Уотфорд няма загуба в 8 мача поред у дома.

Прогноза: Тотнъм - Уотфорд 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Уотфорд (Сиско)
 
Бахман
   
Еконг
Кабаселе
Каткарт
Масина
Етебо
Клевърли
Сар
Лоуза
Сема
Денис
Сон
Кейн
Лукас
Али
Скип
Хьойберг
Регилон
Танганга
Дайър
Санчез
   
Лорис
 
Тотнъм (Нуно Санто)

Прогноза: Тотнъм - Уотфорд 2:0

314