Блекпул е готов за нов успех, но вълците не желаят нова загуба


П. Пенков

Уулвърхемптън - Блекпул
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 26.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суарбрик

В последна среща от съботния ден от 28-я кръг в английската Висша лига, последния във временното класиране Уулвърхемптън Уондърърс приема Блекпул на стадион "Молиню". Съставът на Мик Макарти все още не може да намери вярната формула, която да позволи на тима да се измъкне от опасната зона и така да си осигури участие в елита и през следващата кампания. Единственият забележим успех на вълците през този сезон беше победа с 2:1 у дома над Манчестър Юнайтед, което беше първото поражение за червените дяволи през кампания. След двубоя с Юнайтед, Уулвърхемптън загуби с 2:0 гостуването си на Арсенал,  а седмица по-късно записа равенство 1:1 срещу Уест Бромич на "Дъ Хоуторнс".

Ирландският национал на Уулвс Кевин Дойл е готов да се завърне в игра, след като до скоро страдаше от контузия. Халфът Стивън Хънт все още е аут, поради травма в прасеца, но това не притеснява мениджъра Мик Макарти, който заяви, че тима излиза за трите точки срещу Блекпул.

Новаците Блекпул заемат комфортната 12-та позиция във временното подреждане, въпреки че разликата между мандрините и и 18-я Уигън е само 5 точки. В последните два кръга от Висшата лига, състава на Йън Холоуей постигна добро постижение, като спечели важни 4 точки. Три от тях бяха извоювани при домакинството им на Тотнъм, в отложена среща от първенството, завършила с победа с 3:1 за южняците. Седмица по-рано Блекпул записа равенство 1:1 отново у дома срещу гостуващия Астън Вила.

Блекпул няма да може да разчита на капитана си Чарли Адам. Той ще трябва да изтърпи наказание за две срещи, след като получи 10-я си жълт картон при победата с 3:1 срещу Тотнъм през седмицата. Нападателят Люк Варни трябва да бъде включен в игра, след като му бе дадена почивка срещу шпорите, а Елиът Гранден и Гари Тейлър-Флетчър остават аут за срещата, поради контузии. Стивън Крейни поднови тренировки след прекараната травма в глезена си, но все още не може да се появи в игра.

Прогноза: Уулвърхемптън - Блекпул 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

30 януари Уулвърхемптън - Стоук Сити 0:1 (ФА Къп)
02 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)
05 февруари Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед 2:1 (Висша лига)
12 февруари Арсенал - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Бромич - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)

Блекпул:

25 януари Блекпул - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
05 февруари Евъртън - Блекпул 5:3 (Висша лига)
12 февруари Блекпул - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
22 февруари Блекпул - Тотнъм 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Блекпул

51 мача
23 победи за Уулвърхемптън
13 равенства
15 победи за Блекпул
Голова Разлика: 85:70 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 1.80
Равен - 3.60
Блекпул - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 1.80
Равен - 3.55
Блекпул - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
127