Солскяер отказва да даде титлата на Ман Сити


Н. Гавазов

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че все още не признава поражение в надпреварата във Висшата лига.

В неделя вечер  Юнайтед победи Нюкасъл с 3: 1, завръщайки се на второ място в таблицата за класиране, но изоставането от лидера Манчестър Сити е 10 точки.

Въпреки факта, че Сити изглеждаше перфектно от няколко месеца, Солскяер не е готов предварително да нарече "гражданите" шампиони.

"Никога няма да го призная, докато не се случи. Видяхме толкова много примери, когато отборът просто си върши работата и нещо може да се случи. Не е това, което мислим, ние се грижим само за собствената си игра.

Нашата игра е единственото нещо, което можем да контролираме. Все още има много точки за печелене и трябва значително да се подобрим.

За нас е важно да наберем скорост и да играем добре. Мачовете срещу Уест Бром и Шефилд Юнайтед ни върнаха назад и аз, седнал тук, бих могъл да ви обясня защо не получихме заслужените точки, но не това искам.

Според мен момчетата имат добра концентрация. Възстановихме се добре психически и физически. Не е лесно да играем след мач в четвъртък вечер. Може би затова ни отне 45 минути, за да влезем в играта", заяви Солскяер.

445