Сити ще прегази УБА и без Де Брюйне


И. Ангелов

Уест Бромич Албиън - Манчестър Сити
Стадион: Дъ Хоутърнс
Дата: 26.01.2021 г.
Час: 22:15 ч.

В предпоследния кръг Уест Бромич Албиън успя да вземе втора победа за сезона като се наложи над Уулвс, но на гости на Уест Хем Юнайтед в последния кръг тимът отново загуби и това бе трета загуба за 4 кръга, която оставя тима в опасната зона и то на 5 точки от най-близката безопасна позиция.

Манчестър Сити е отборът в най-добра форма в лигата в момента, като тимът на Гуардиола няма загуба в 10 кръга и спечели последните 6 поред, с което се представя по-добре и от лидера Манчестър Юнайтед, който има мач повече и 2 точки повече в таблицата. В 6-те победи Сити допусна само веднъж, и се очаква тимът да постигне осма поредна победа на гости на УБА.

Откъм състави, при домакините Мат Филипс остава в изолация с коронавирус, докато с травми аут са Таунсенд, Диангана и Грант. 

Гуардиола няма да разчита на ключовия Кевин Де Брюйне известно време, като Серхио Агуеро е в изолация след контакт със заразени с коронавирус. Аке е контузен и Уокър е под въпрос с проблем в таза. 

В последните си 4 домакинства УБА допусна поне по 3 гола във вратата си. В последните 7 мача на Сити на "Дъ Хоутърнс" "гражданите" вкараха поне по 2 гола и спечелиха. УБА не успя да вкара гол на противниците си в 5 от последните 7 домакинства в лигата. Очаква се рутинна победа за гостите.

Прогноза: Уест Бромич Албиън - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Уокър
Кансело
Силва
Родри
Гюндоган
Фоден
Торес
Стърлинг
Робинсън
Галахър
Перейра
Снодграс
Сойърс
Ливърмор
Гибс
О'Шей
Бартли
Ажаи
   
Джонстън
 
УБА (Сам Алърдайс)

Прогноза: УБА - Ман Сити 0:3

269