Времето на Босингва в Милан все още не е дошло


Н. Гавазов

Милан отхвърли спекулациите, че се опитва да привлече Жозе Босингва от Челси. Както е известно, в началото на седмица медиите на Апенините и на Острова тиражираха информацията, че португалският национал ще премине в италианския гранд, след като все още не е подновил договора си с „аристократите". До изтичане на сегашния контракт на защитника остават по-малко от шест месеца и това всъщност щеше да бъде последен шанс за Челси да вземат някакви пари за своя футболист.

Въпреки това, днес Милан обяви, че в плановете на отбора не влиза подписването с десния бек, но от клуба дадоха да се разбере, че след края на сезона нещата могат да се променят.

„Ние харесваме добрите играчи и очевидно Босингва попада в тази категория. Но в момента нямаме интерес към него. Все пак нищо не се знае какво може да се случи през юни. Футболът се отличава с постоянно променящи се ситуации и ако сега едно нещо изглежда по един начин, след време може да не е същото. Всичко, което мога да кажа е, че Босингва няма да се присъедини към нас през януари, но през лятото вече не знам", заяви един от босовете на клуба Ариедо Бриада.

 

99