Карагър назова отбора, който иска да види шампион, ако не е Ливърпул


Н. Гавазов

Експертът от Sky Sports Джейми Карагър посочи отбора, чиято титла във Висшата лига би искал да види, ако Ливърпул не успее да защити званието си шампион.

Тотнъм остава най-резултатният отбор в Премиършип след победата с 1:0 над Бърнли снощи, освен това "шпорите" се изкачиха на пето място, намалявайки разликата от върха до две точки.

Моуриньо спечели Висшата лига три пъти с Челси в кариерата си, а Карагър би искал Жозе да отговори на критиците си с друга титла.

"Естествено искам Ливърпул да спечели лигата, но бих се радвал да видя Моуриньо да победи отново.

Срещу Моуриньо има толкова много претенции. Казват, че той е вчерашен човек, че футболът му е от различна епоха. Дават се примери за ново поколение треньори.

Ще се радвам, ако Моуриньо спечели отново и получи причина да отговори на различни хора, преса, вестници. Мисля, че по някакъв начин това би било добра история.

Мисля, че за някой, който е постигнал толкова много в кариерата си, той е твърде много критикуван. Това се случва, защото с пресконференциите си или определени действия понякога дразни хората.

Би било великолепна история, ако той спечели лигата отново и може би я спечели по различен начин. Не съм на мнение, че можете да печелите само по определени начини и по никакъв друг начин.

Бих се радвал да видя Моуриньо да победи, разбира се, ако Юрген не го направи", заяви Карагър.

228