Агент: Вероятността Кака да се премести в Челси е 90 процента


Н. Гавазов

Полузащитникът на Реал Мадрид Кака ще се присъедини към Челси през лятото, а не към Интер, смята топ-агентът Ернесто Бронзети, цитиран от Daily Mail. Както е известно, 28-годишният футболист е на път да се завърне към игра след като бе подложен на операция през август и в момента медиите на Апенините го свързват с трансфер при „нерадзурите" през януари.

Въпреки това, Бронзети, който има много тесни връзки с Кралския клуб смята, че е много малко вероятно бразилецът да се завърне в Италия през следващия месец. Според него, по-вероятно е Кака да се премести в Челси след края на сезона.

„Аз съм единственият италианец, който се познава много добре с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Ние сме обвързани с едно десетгодишно приятелство. Преди няколко дни разговаряхме на тази тема. Той е упорит човек и няма да приеме загубата на залога Кака. Ситуацията е същата като при Майкон и Милито, които няма да дойдат в Реал. Ако Кака изобщо напусне, 90 процента е шанса да премине в Челси, а не в Интер", заяви Бронзети.

 

136