Гуардиола предупреди Ливърпул относно защитата на титлата


Н. Гавазов

Мениджърът на  Манчестър Сити Хосеп  Гуардиола предупреди Ливърпул относно защитата на титлата.

След 30 години чакане Ливърпул най-накрая стана шампион на Англия и през следващия сезон ще се опита да запази титлата у дома.

През миналия сезон Сити стана първият отбор през последното десетилетие, който защити шампионската си титла, така че Гуардиола знае какво чака "червените“ и сам възнамерява да им създаде проблеми.

"Ще накараме Ливърпул да почувства присъствието ни и да осъзнае, че това е нова глава.

Ако правилно се отнасяш към своята работа, защитата на титлата не създава допълнителни затруднения. Просто противниците ще искат да покажат, че те също са добри.

В спорта трябва да се доказвате всеки път. Ние сме невероятно доволни от това, което сме направили, какво правим, но за спортистите това никога не е достатъчно. Миналото е миналото.

Това, което направихме, остана в душите, спомените ни, но шоуто трябва да продължи - започва нова глава в живота ни. Спомените са приятно нещо, когато седите с приятели и семейството си върху чаша вино.

Когато хората кажат: "Не е нужно да показвам всичко, на което съм способен", аз не съм съгласен с това твърдение. Трябва да го правите отново и отново", заяви Гуардиола.

121