Агент не вярва, че Ювентус ще купи Жоржиньо


Н. Гавазов

Агентът на полузащитника на Челси Жоржиньо не вярва, че клиентът му ще се премести в Ювентус през най-близкия трансферен прозорец.

През последните седмици има постоянни слухове, че старши- треньорът на Ювентус Маурицио Сари, който работи  с Жоржиньо не само в Челси, но и в Наполи, иска да се събере отново с италианеца от бразилски произход.

Въпреки това агент Жоао Сантос отрича всякакъв контакт с Ювентус и смята, че в променящия се икономически климат трансферът на 28-годишния Жоржиньо е трудно възможен.

"Научавам за тези постоянни слухове само от вестниците, защото никой от Ювентус не се е свързал с мен. Сари наистина го оценява като човек и като играч. Те работиха много добре заедно, но това е всичко.

Човекът мисли само за Челси. Той вече започна да тренира и се готви да възобнови сезона във Висшата лига.

Ако се интересувате от моето мнение, днес би било трудно Ювентус да го купи. Защо? Защото вече няма да виждаме пазара, с който сме запознати. Икономическият ефект от пандемията ще бъде огромен. Освен това Жоржиньо има договор с Челси до 2023 г. Той е техен заместник-капитан и се смята за много важен играч в отбора“, заяви  Сантошпред TuttoJuve.

116