Юнайтед е готов да похарчи 200 милиона за Санчо и Холанд


Н. Гавазов

Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с 200 милиона паунда през януари за покупката на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо и нападателя на Ред Бул Ерлинг Холанд.

Санчо и Холанд се считат за един от най-ярките млади таланти в Европа и се очаква в края на сезона грандовете да уредят истинска битка за тях.

Единственият начин "червените дяволи" да изпреварят  конкурентите си е да работят изпреварващо, макар че за да се случи това, те трябва да надплатят.

Според Daily Mirror,  клубът от "Олд Трафорд"  обмисля да направи предложения и за двамата 19-годишни играчи още през януари, без да чака края на сезона.

По време на тази кампания Юнайтед няколко пъти наблюдаваше Холанд, който не спира да вкарва голове, а що се отнася до Санчо, "червените дяволи" направиха опит да купят англичанина, но без успех.

Съобщава се, че и двамата играчи могат да струват общо на Юнайтед поне  200 милиона паунда. Това обаче ще бъдат дългосрочни инвестиции, които абсолютно се вписват във философията на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

191