Кейн може да бъде резерва във финала


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино  потвърди, че нападателят Хари Кейн ще успее да се възстанови за финала в Шампионска лига срещу Ливърпул, но може да започне срещата на пейката.

Англичанинът влиза в двубоя след почти двумесечно отсъствие заради травма  на глезена, получена през първата четвъртфинална среща с Манчестър Сити.

25-годишният англичанин вече работи с пълен капацитет и сега Почетино  трябва да реши дали Кейн  е готов за пускане в стартовия състав.

"Доволни сме от напредъка на неговото възстановяване. Трябва да мислим много за това дали да го пуснем на старта или не. Това е решение, което ще бъде съдено след мача по един или друг начин. Ако спечелим, решението ще се счита за великолепно. Ако загубим, това ще е лошо решение и вие ще сте готови да ме убиете.

Ние работим, за да гарантираме, че всеки може да играе, а Хари е на път към това. Хари, Санчес, Уинкс и Ян Вертонген - показват много добра динамика към днешния ден. И тогава ще трябва да решим дали са готови за появата от първата минута", заяви Почетино.

156