Сари: Все още нещо липсва на Челси


И. Ангелов

Мениджърът на Челси Маурисио Сари обяви, че все още не е доволен от играта на "сините" въпреки победата над Динамо Киев в Лига Европа с 5:0 и продължаването в състезанието. Треньорът сподели, че се надява съобщението му да достига до играчите, които показаха постоянство в последните седмици:

"Ние играхме много добре срещу Динамо, особено защото започнахме толкова силно. На първо място бяхме солидни и това е най-важно. Сега допускаме по-малко от преди. Постоянни сме в резултатите. 

"В момента обаче представянията не са добри, особено в нападение. Понякога играем с много добро качество в офанзива, но понякога - не. В този момент обаче за нас е най-важно да сме солидни. Аз промених системата на Челси в последния мач защото противникът не излезе да атакува. Така в последните 20 минути можехме да направим промяна. Но аз мисля, че системата на игра не е толкова важна. Важно е как играеш футбола си. Ние не играем по този начин в друга система.

"На първо място аз искам да гледам моя футбол. Започнахме да се браним по много добър начин в последния месец, мисля. Сега ще работим в атакуващата част. Понякога не се движим достатъчно без топка. Понякога не я доставяме в наказателното поле добре, или не атакуваме пространствата зад защитата. Трябва ни постоянство и в това."

399