Кейн може да се върне по-рано от очакваното


Н. Гавазов

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн може да се върне по-рано от първоначалните прогнози. Напомняме, че англичанинът увреди връзки на левия глезен  в мача с Манчестър Юнайтед от 22-я кръг на Висшата лига. Медицинският щаб на "шпорите" констатира, че нападателят може да се върне към тренировки в началото на март.

Сега обаче става ясно, че Хари много добре провежда процеса на рехабилитация и шансовете да се върне по-рано от първоначалния срок са много големи.

"Сега не мога да кажа дали Кейн изпреварва графика си за възстановяване или не. Оценяваме състоянието му всеки ден. Той публикува видео в социалните мрежи, където е ясно, че е в добро състояние. Той работи, прави различни упражнения. Знаете, че той е силен играч, който се раздава на тренировките на 200% и се опитва да се върне възможно най-скоро.

Той е настроен за бързо възстановяване, иска да се върне в строя. Да видим какво ще се случи след това. Ние следваме възстановяването му ден след ден, седмица по седмица. Доволен съм от начина, по който се възстановява", коментира Маурисио Почетино ситуацията.

392