Саед ще даде на Блекбърн 100 милиона паунда за нови играчи


Н. Гавазов

Индийският милиардер Ахсан Али-Саед е все по-близо до покупката на Блекбърн, съобщава Daily Telegraph . Днес, на своя официален сайт клубът потвърди факта за успешните преговори с 36 годишния бизнесмен, който се надява да придобие контролния пакет акции. Както е известно, информацията за възможна сделка вече се появи в британските средства за масова информация в началото на Август.

Али-Саед е готов веднага да вложи средства за покупка на нови играчи за мениджъра Сам Алардайс. Според Daily Telegraph , за трансфери ще бъдат заделени около 100 милиона паунда.

„Имам 14 дни да завърша сделката до трансферния прозорец и ще сторя всичко според моите сили тя да стане факт. „Големия Сам" има нужда от пари за нови играчи. Аз усърдно работя над финализирането на сделката и се надявам да успеем навреме да привлечем нови играчи", цитира изданието думите на Саед.

„Имам намерение да похарчим 80-100 милиона паунда за нови играчи, но това не значи, че в отбора няма талантливи футболисти. Те разбира се, че са добри. Сам е свършил огромна работа при ограничени ресурси. Ще видите като получи достатъчно ресурси какви удивителни резултати ще покаже", завършва индийския милиардер.

 

108