Оуен: Не мога да си представя, че някой ще финишира пред нас или Челси


Н. Гавазов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен смята, че във Висшата лига на Англия повече няма „Голяма четворка", а за победата в първенството претендират само два отбора. Според него, само Юнайтед и Челси имат сили да бъдат шампиони, докато мисълта, че друг отбор може да стори това, граничи с фантастиката.

„Аз смятам, че Манчестър Юнайтед и Челси ще са двата отбора, които са способни да спорят за титлата в първенството. Фантастика е да се помисли, че някой друг може да спечели трофея. За последните няколко години голяма част от трофеите бяха спечелени от нас и някой отбор трябва да направи невероятно добър сезон, ако иска да ни изпревари", казва нападателят на „червените дяволи".

"Всеки сезон ти очакваш новото изпитание и наблюдаваш за тези тимове, които могат да те удивят с играта си. Такъв еталон сега се явява Челси. Не мога да си представя някой да е пред нас и тях в крайното класиране. Все пак от останалата група отбори могат да се отличат няколко опасни клуба, например Ливърпул, който е с нов мениджър или Арсенал, който взе няколко нови попълнения. Доста нови играчи дойдоха и в Манчестър Сити. Тотнъм направи много силен сезон и сега може да подобри още представянето си", завършва Оуен.

 

118