Ходжсън: Разочарован съм, че не взехме трите точки


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън бе разочарован от равенството с Арсенал в първия мач от сезона, но остана доволен от упоритостта на своите футболисти, които играха с човек по-малко през цялото второ полувреме. Както е известно, Джо Коул в своя дебют за „червените", бе изгонен малко преди почивката за нарушение срещу Кошчелни, но въпреки това домакините поведоха в резултата с гол на Давид Н'Гог. Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна в допълнителното време обаче допусна грешка, което доведе до изравняване на резултата.

„Аз съм малко разочарован от това, че загубихме двете точки, но в общи линии се представихме добре. Много труден мач се получи, но моите момчета работиха добре. Дори с десет човека имахме своите положение за отбелязване на гол. Наистина съжалявам, че не спечелихме трите точки", заяви Ходжсън пред Sky Sport.

„Относно изгонването на Коул няма да критикувам Аткинсън. Но Джо нямаше никакво намерение да извършва нарушение. Той се опита да блокира топката и всичко стана много бързо. При такива ситуации, където футболистите се хвърлят за топката, за съжаление винаги има сблъсъци и понякога отстрани изглежда, че ситуацията е по-лоша отколкото в действителност", завършва мениджърът на Ливърпул.

 

125