Сър Алекс под натиск да накаже Рууни и Андерсон


Н. Гавазов

Сър Алекс е под натиск да предприеме действия срещу Уейн Рууни и Андерсон, след като двамата играчи на Манчестър Юнайтед се замесиха в скандални инциденти през уикенда, съобщава новината Daily Mail. 24 годишния Рууни бе заснет как пуши само четири дни преди първия си мач от предварителния сезон и освен това, бе хванат да уринира на обществено място, по време на купон с приятели и жена си Колийн. Групата се забавлявала до 5.30 сутринта. Снимките несъмнено ще предизвикат гнева на Сър Фъргюсън, който даде на своя нападател допълнителна почивка, за да се възстанови от Световното първенство по футбол, където не успя да впечатли с нищо.

22 годишния Андерсон пък е изправен пред възможността за полицейско разследване в Португалия, след като вчера стана ясно, че е управлявал своя автомобил за 150 000 евро Audi R8, който се разби и избухна в пламъци в 7 сутринта в събота, а той и двамата му спътници бяха спасени. Компанията се е връщала от нощен бар в Брага.

Бразилецът, който се очаква да направи своето завръщане от контузия на сухожилието, е бил лекуван в болницата от повърхностни наранявания, но полицията желае да установи дали той е пил преди катастрофата.

Андерсън, който преди три години бе закупен за 18 милиона от Порто заяви, че е щастлив, че не се е стигнало до трагичен инцидент и успокои феновете, че всичко е наред.

„Аз съм много щастлив, че аварията не бе сериозна. Познавах добре пътя, но не разбрах как колата загуби контрол и ние се разбихме. Спомням си хората, които идваха да ни помогнат, за което съм им много благодарен. Искам само да кажа на феновете на Юнайтед, че съм добре и аз ще продължа възстановяването си, така че да мога да помогна на отбора си", заяви Андерсон.

 

118