Скоулс: Тотнъм и Сити не може да ни бъдат конкуренция


Н. Гавазов

Ветеранът на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази своите съмнения, че Манчестър Сити и Тотнъм ще бъдат сериозно предизвикателство за спечелването на титлата във Висшата лига на Англия, съобщaва Sundey Mirror. Както е известно,през изминалия сезон «шпорите» и «гражданите» бяха в борба за четвъртото място в Лигата, което дава право на участие в Шампионската лига от този сезон. Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап вече заяви, че отборът му трябва да развие успеха и тази година ще се бори и за титлата. Същото се заканиха и от Сити, които похарчиха около 80 милиона за нови попълнеия, а ако сделката с Балотели бъде осъществена, «гражданите» ще надхвърлят сумата от 100 милионаа паунда.

Въпрекли това Скоулс смята, че следващия сезон ще бъде като всеки друг, а Тотнъм и Сити ще са вън от борбата за спечелване на шампионата.

«Честно казано, аз мисля, че това ще бъде като всеки един сезон. Едни и същи ще са отборите, които ще ни конкурират - Челси и Арсенал. Тотнъм имаха голяма година наистина, но дали ще я повторят отново? Аз не съм сигурен в това. Колко са се усилили Сити до колко са добри също не знам. Те хвърлиха много пари това лято, но дали ще успеят да се сработят през сезона - остава да видим. Аз лично имам съмнение за това», цитира Sundey Mirror думите на Скоулс.

 

117