От Юнайтед: Пари за трансфери има


Н. Гавазов

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил отново обяви, че мениджърът на тима Сър Алекс Фъргюсън разполага с нужните средства за трансфери, съобщава новината Daily Mail . Както е известно, последно време се появиха слухове, че шотландскиятспециалист няма пари за нови футболисти, тъй като семейство Глейзър прибира всичко, за да си плаща огромните дългове.

Това обаче бе отречено от Гил, който твърди, че отборът има финансова възможност да вземе футболист от световна класа, стига медижърът на тима да реши, че му е необходим. До този момент "червените дяволи" привлякоха само Крис Смолинг от Фулъм и Хавиер Ернандес от Гуадалахара.

"Пари за трансфери има. Ако има футболист, който смятаме, че може да подобри играта ни, можем да го вземем. В момента обаче вярваме, че разполагаме с много добър отбор. Момчетата играят заедно от няколко години и са добре сработени. Единствено играч от най-висока класа може да ни направи по-силни, но това е решение изцяло от компетенцията на Сър Фъргюсън", заяви Гил.

"Ние винаги търсим играчи, правим го постоянно, 365 дни в годината. В момента обаче Сър Алекс е доволен от състава, с който разполага, но все пак нищо не се знае какво може да се случи през следващите шест седмици", добави босът.

 

110