Почетино: Положихме основи, строим най-добрия отбор в Европа


И. Ангелов

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино постави някои съмнения относно готовността на неговия отбор да се бори за големи трофеи в този момент от времето. Очакванията на "Уайт Харт Лейн" са високи след миналогодишната кампания на тима, който беше трети в класирането на Висшата лига в края.

"Аз мисля, че ние вдигнахме летвата, но това е нормално защото миналия сезон бяхме втори, трети, и това е добре. Но моят въпрос е, че може би не сме готови още. Това е като стадиона, ако искаме да се преместим днес, той не е готов още. 

"Ние трябва да чакаме, да устроим основата. Това винаги е проблем, търпението да стигнеш. Но важното нещо в клуба е, че председателят положи основи. Нови съоръжения в тренировъчните терени, нов стадион за да станем по-добър отбор, по-голям отбор. Ние сме на път да построим един от най-добрите отбори в Европа. Но сега трябва търпение. 

"Имаме търпение да строим и да работим здраво, и да намерим играчите, които ни трябват да постигнем това. Трябва да работим здраво и да сме разумни, това е много важно."

102