Заха може да премине в ПСЖ


Н. Гавазов

Заха може да премине в ПСЖ

ПСЖ планира да сбъдне мечтата на Уилфрид Заха за преместване в топ клуб, предлагайки 100 милиона паунда за крилото на Кристъл Палас.

Напомняме, че по-рано през това лято Заха се опита да отиде в  Арсенал и Евертън. Уилфрид публично разсъждаваше за своите амбиции и дори подаде молба за трансфер.

Преходът към нито един от двата клуба не се осъществи, но  26-годишният играч от националния отбор на Кот д'Ивоар не унива, тъй като трансферният прозорец в континентална Европа все още е отворен.

Според Daily Mirror, през следващата седмица ПСЖ ще изпрати делегация в Лондон, за да се споразумее за условията за трансфера на Уилфрид.

Парижани разглеждат Заха като заместник на нападателя Неймар, чието напускане на "Стад дьо Франс"  изглежда неизбежно - единственият въпрос е дали бразилецът ще отиде в Реал Мадрид или ще се завърне в Барселона.

Продажбата на Неймар трябва да донесе на ПСЖ около 200 милиона паунда, а шампионите от Лига 1 ще изразходват половината от тази сума за бившия играч на Манчестър Юнайтед.

  Сподели
406