Зайцев: Победата над Левски е бонус за ЦСКА – София


Н. Гавазов

Зайцев: Победата над Левски е бонус за ЦСКА – София

Легендата на Ботев Пд Тодор Зайцев сподели пред "Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща реванш за Купата на България срещу ЦСКА-София. Той посочи с какво трябва да са внимателни "жълто-черните“ и заяви, че би се радвал да види "канарчетата“ на финал.

"Всички се надяваме Ботев Пд да стигне до финал за Купата на България. Да не забравяме, че след победата на ЦСКА над Левски с 3:1 "червените“ ще играят с по-голямо самочувствие и с настроение. Тази победа е бонус за тях. Този двубой няма да е никак лесен. ЦСКА не можем да ги отпишем. Те ще се хвърлят, защото евентуално спечелване на трофея, ще бъде спасение и за тях през този сезон“, каза Зайцев.

"ЦСКА имат добри физически възможности и това може да затрудни максимално Ботев Пд. Рано е да се говори за прогрес след назначаването на Стамен Белчев. Ще видим как ще изглежда отборът през следващото първенство. Още е рано да се каже. Не е ясно дали той ще ги води тогава, а и не е ясно новите собственици какви идеи ще имат“, започна Зайцев.

"И Душан Керкез сподели, че в последната среща със Славия играчите са били разсеяни. Концентрацията вероятно пада върху мача с ЦСКА. Стадионът ще бъде пълен и атмосферата ще е невероятна. 12-ият играч на Ботев е най-сериозният! Надявам се да стане хубав мач и дано "жълто-черните“ продължат напред. Ще се радвам отборът да стигне до евротурнирите. Независимо по какъв начин. През пролетта отборът показва определено едно добро лице. Желая успех на момчетата. От последните треньори, които бяха начело на тима, може да кажем, че при Керкез отборът играе най-добър футбол. Най-вече от всички чужденци, които бяха треньори в последните години. Очаквам Ивелин Попов отново да поведе момчетата към успех. Той е лидер на този отбор и отново ще е ключова фигура на терена. В предишната среща си изпусна нервите, но вярвам че си е взел бележка“, завърши Зайцев.

  Сподели
71