Дерменджиев: Не мога да кажа, че тази загуба е удар по нас


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Не мога да кажа, че тази загуба е удар по нас

Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев подчерта, че всички в Разград са искали да спечелят срещата с Ботев Пловдив и са играли за дубъл.

"Разочарованието е голямо при нас. Не проведохме мача както трябва. Знаехме, че Ботев играе с тези контраатаки и все пак допуснахме три гола. Накрая се оказа, че можеше да пратим мача в продължения, но това е футболът и това му е хубавото, тъй като е непредсказуем“, стартира Дерменджиев.

"Има човек, който изпълнява. Няма значение кой залага топката. Винаги съм казвал, че българските ни футболисти са добри. Когато трябва – влизат да играят“, каза той за Неделев и Чочев.

"Не мога да кажа, че тази загуба е удар по нас, но амбициите са ни големи. Стигнахме до финал, в който играхме за дубъл. Направихме грешки, които трябваше да покрием определени зони – не го направихме и загубихме“, продължи той.

"Тони Недялков дълго време не тренира и неговото функционално състояние не е на ниво да играе един след друг мачове. Бяхме се разбрали с него. Ние бяхме по-добре физически от Ботев. Това са мисли за много напред. Имаме проблем при вратарите. В поселдната тренировка Падт се контузи, по време на мача малкият също се контузи. Слуга е с травма от доста време и това е проблем за нас. Винаги това е било ахилесова пета за Лудогорец – когато получи шанса рано да стане шампион и след това психическата обремененост на играчите става друга. Имаме 15 изиграни мача повече от втория отбор и точно 20 повече от Черно море. Това е статистика. Знаете какво означава това за един играч с пътувания сряда-неделя. Това са много срещи и в тези мачове играчите трябва да са на 100%, за да спечелят. Те закономерно спечелиха титлата рано-рано“, завърши Дерменджиев в ефира на Диема.

  Сподели
91