Левски се завърна с победа срещу Локо Пловдив (видео)


FUTBOL-TV

Левски се завърна с победа срещу Локо Пловдив (видео)

Левски се наложи над гостуващия Локомотив Пловдив с 1:0 в отложен мач от 12-ия кръг на родния елит. Това бе първи мач на "сините" след повече от месец, които имаха сериозни проблеми с играчи с позитивни тестове за COVID-19. Успехът дойде при повторния дебют като треньор на Славиша Стоянович начело на Левски.

Съдията Валентин Железов отмени попадение на Найджъл Робърта в 16-ата минута, тъй като преди това Насиру Мохамед игра с ръка. След това реферът даде спорна дузпа за "сините". Мохамед преодоля на скорост Алмейда и влезе в наказателното поле, но след леко съприкосновение с Витанов падна на земята. Найджъл Робърта бе точен от бялата точка, давайки аванс на домакините.

След почивката имаше доста малко положения пред двете врати, като играта на Локо нямаше нищо общо с тази при успеха с 6:0 над градския съперник Ботев преди броени дни.

В крайна сметка Левски се поздрави с победа и излезе от зоната на изпадащите отбори, в която се намираше до преди мача. Сега тимът се изкачи до 9-та позиция с 14 точки. Въпреки поражението Локо остава 2-ри с 27 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
193