Перейра: В Англия не усетих любовта, която трябваше да получа


Н. Гавазов

Перейра: В Англия не усетих любовта, която трябваше да получа

Полузащитникът на Фулъм Андреас Перейра даде интервю за YouTube канала FIVE на Рио Фърдинанд, в което се върна във времето си в Манчестър Юнайтед.

Роденият в Белгия футболист прекара 11 години в академията и първия отбор на "червените дяволи", но не успя да се изяви и постоянно бе отдаван под наем на Гранада, Валенсия, Лацио и Фламенго.

Бразилецът е на мнение, че всеки може да се сблъска с трудности при адаптацията си на "Олд Трафорд".

"За мен Анхел ди Мария не успя в клуба. От първата тренировка той беше невероятен. Пристигна след финал в Шампионската лига, в който беше най-добрият играч, и всички бяха сигурни, че ще станем шампиони с него. Този човек беше изумителен. Когато вкара на Лестър и направи онова празнуване, това беше лудост. След това знаете какво се случи. Необяснимо, но той не се адаптира. Как може такъв играч да не играе за Юнайтед? Напрежението беше налице", заяви Перейра.

Перейра говори за 2015-а, когато аржентинецът се изнесе със съпругата и децата си на хотел, след като въоръжени крадци опитаха да оберат къщата на играча. Тогава му бе назначена и персонална охрана, а според различни източници, именно преживеният стрес е причина за спада на формата на Анхел.

"Реших да отида във Фламенго и всички в Юнайтед ми казаха, че съм луд. Бяха сигурни, че ще остана в Бразилия и никога повече нямаше да се върна в Европа, но аз исках да играя в родината си. Исках да се почувствам обичан. В Англия не усетих любовта, която смятах, че трябва да получа. Исках да почувствам любовта на сънародниците си, да бъда близо до семейството си и да се наслаждавам на футбола", добави Андреас.

  Сподели
108