Скоулс смята, че Ман Юнайтед не може да уволни Тен Хаг


Н. Гавазов

Скоулс смята, че Ман Юнайтед не може да уволни Тен Хаг

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че "червените дяволи" не могат да си позволят да уволнят мениджъра Ерик Тен Хаг.

"Все още не чувствам, че е под толкова голям натиск. Той имаше добра година, спечели си малко време в това отношение, справяше се с контузии, но девет поражения в 17 мача не са добри."

"Знам, че треньорите биват уволнявани през тази втора или трета година. Мисля, че не можем да си позволим това повече. Мисля, че трябва да оставим този човек да продължи да прави това, което прави. Мисля, че той бе добър до този момент.

Той нямаше малко късмет тази по отношение на изгонването на Рашфорд. Те ще играят срещу по-добри отбори от Копенхаген, но мисля, че се бориха днес. Може би щеше да е различно, ако Каземиро бе излязъл на терена.

Просто им липсваше малко дисциплина и концентрация. Умората се отразява на концентрацията ви. Далот загуби концентрация (когато Копенхаген направи 3:3) и следващият гол бе резултат от грешка. Те просто се провалиха. Веднага след като допуснат, се появява чувството, че предстои втори гол. Те не могат да печелят мачове, ако е така всяка седмица", заяви Скоулс.

  Сподели
345