Невил: Ман Юнайтед се превръща в гробище


Н. Гавазов

Невил: Ман Юнайтед се превръща в гробище

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил говори за причините за последната криза на "червените дяволи", а също така оцени работата на мениджъра на отбора Ерик тен Хаг. Припомняме, че вчера Манчестър Юнайтед допусна съкрушителна загуба от Манчестър Сити с резултат 3:0. Манкунианците са на осмо място във Висшата лига.

"Представянето на отбора бе много лошо през последните няколко седмици. В момента не мога да си представя точно кога ще излязат от тази ситуация. Смяна на треньора? Абсолютно никакъв шанс, това е грешно. Всеки треньор достига определено ниво и след това пада. Същото се случва пред очите ни с Ерик тен Хаг.

Представете си, че работите в бизнес и футболен клуб, новината е, че един човек, бъдещият съсобственик на Манчестър Юнайтед Сър Джим Ратклиф, ще унищожи целия футболен отдел. Само си представете какво е. Сър Джим Ратклиф ще дойде и ще помете всичко.

Всичко около Ерик тен Хаг е токсично и наситено с негативизъм. Всички си мислят, че ще загубят работата си и можете да си представите какво се случва.

Наистина вярвам, че токсичността, която съществува в клуба, разяжда всеки мениджър и играч, които идват в клуба. Хари Магуайър беше на път да премине в Манчестър Сити. Мейсън Маунт искаше да се премести в Ливърпул. Те идват тук и това става гробище за тях. Ще продължим ли да обвиняваме децата в класната стая или директора на училището?", заяви Невил.

  Сподели
695