Ман Юнайтед с победа в Брентфорд (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед с победа в Брентфорд (видео)

Брентфорд посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от поредния двадесет и втори кръг на английската Висша лига. Днес на "Брентфорд Къмюнити Стейдиъм" домакините изиграха по-силно първо полувреме, но във второто получиха голове и вкараха късно за 3:1, и остават на 14-то място, докато Юнайтед е седми наравно с Арсенал при мач повече.

До почивката Юнайтед не отправи удар, като Давид Де Хеа на няколко пъти извади своите. Брентфорд пропусна най-малко 3 положения за гол, с които можеше да води тук.

След почивката Роналдо нацели гредата още в 47-ата минута с удар с глава. В 55-ата минута Фред центрира в полето и Еланга се включи диагонално за да овладее и да завърши с глава за 1:0. В 62-ата минута Роналдо изведе по хитър начин Бруно и португалецът напредна до полето, като когато вратарят го посрещна той пусна за Гринууд на празна врата и 2:0.

В 77-ата минута Бруно изведе в наказателното поле резервата Рашфорд и той също не сбърка сам срещу вратаря за 3:0. В 85-ата минута след странично хвърляно Брентфорд създаде паника в полето на противника и Иван Тоней се оказа на правилното място за да завърши за 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
855