Погба е готов за преговори с Юнайтед


Н. Гавазов

Погба е готов за преговори с Юнайтед

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е готов да влезе в преговори със своя клуб за нов договор.

През предходните шест месеца, докато Погба открито се сблъскваше с бившия мениджър на "червените дяволи", пресата активно свързваше Пол с трансфер в Барселона и обратно към Ювентус. Според слуховете, французинът е решен да напусне Юнайтед, ако не през януари, тогава в края на сезона.

25-годишният халф обаче се промени след назначаването на Оле Гунар Солскяер, отбелязвайки пет гола в последните си пет мача. Това накара Погба да отхвърли мисълта за промяна на клуба.

Сега Пол е готов да обсъди удължаването на договора, който изтича след две години и половина. И тъй като футболистът със заплата от 290 000 паунда на седмица е втори в отбора по този показател, той се надява да се доближи по отношение на заплатата до Алексис Санчес, който става по-богат с половин милион паунда на всеки седем дни.

"Агентът на Погба е готов да забрави проблемите, които играчът имаше с клуба през последните месеци. С Моуриньо техните отношения се влошиха напълно.

Мино Райола иска да обсъди бъдещето на своя клиент, когато всички януарски въпроси се решат, за да не се наложи да се чака дълго.

Наистина имаше разговори за напускането на Погба, но сега такива са изключени. Той не е изглеждал толкова щастлив от дълго време", заяви източник от Юнайтед.

  Сподели
371