Юнайтед ще си тръгне с точка от Гудисън


Т. Михайлов

Юнайтед ще си тръгне с точка от Гудисън

Евъртън - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 11.09.2010
Час: 14:45
Съдия: Мартин Аткинсън


Манчестър Юнайтед гостува на Евертън в двубой от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия. “Червените дяволи” са изправени пред поредния коварен съперник, а нямат право да изпускат много точки, тъй като леката програма на Челси им позволи да стартират ударно с много победи и голове.

Евертън започна сезона доста лошо, губейки като гост от Блекбърн и Астън Вила и правейки едно равенство у дома срещу Уулвърхемптън. Срещу Юнайтед обаче “карамелите” често правят добри резултати пред своя публика като последният път постигнаха обрат от 0:1 до 3:1. Сега отборът показва слабости в атака, а мениджърът Дейвид Мойс е недоволен от факта, че за поредна година не получи достатъчно средства, за нови попълнения. Евертън най-сетне няма проблеми с контузени футболисти и Мойс може да заложи на най-доброто, с което разполага.

Стартът на Манчестър Юнайтед е много добър – две победи над Нюкасъл и Уест Хем. Той можеше да е дори отличен, ако не беше допуснат гол в последните минути срещу Фулъм на “Крейвън Котидж”. Все пак една точка там е добре дошла за Сър Алекс. Добрата игра на Димитър Бербатов и силната форма, която Рууни показа с екипа на Англия  дават основание да смятаме, че вицешампионите ще отбележат на “Гудисън”. За Рууни все пак мачът е по специален, тъй като е срещу бившия му клуб. Рио Фърдинанд може да се завърне в игра, тъй като вече взе участие в мач на резервите. Андерсон също тренира, но ще трябва време, за да е готов за игра.

Манчестър Юнайтед не успя да спечели последните си две гостувания на Евертън, но в последните 10 има 7 победи и един равен. За “карамелите” победата миналия сезон бе първа от 9 мача за първенство срещу “червените дяволи”.

Мачът вероятно ще прилича доста на този между Юнайтед и Фулъм. Гостите изглежда имат по-сериозни аргументи, но Евертън не е случаен отбор и ще дойдат дните, в които ще започне да тормози големите. На този етап силите на “карамелите” могат да стигнат за бойко реми. 

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

04 август Евъртън - Евъртън Чили 2:0 (Приятелски мач)
14 август Блекбърн - Евъртън 1:0 (Висша лига)
21 август Евъртън - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
25 август Евъртън - Хъдърсфийлд 5:1 (Карлинг Къп)
29 август Астън Вила - Евъртън 1:0 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

31 юли Чивас Гуадалахара - Манчестър Юнайтед 3:2 (Приятелски мач)
08 август Челси - Манчестър Юнайтед 1:3 (Камюнити Шийлд)
16 август Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 3:0 (Висша лига)
22 август Фулъм - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
28 август Манчестър Юнайтед - Уест Хем 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Манчестър Юнайтед

168 мача
55 победи за Евъртън
40 равенства
73 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 256:241 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 4.20
Равен - 3.40
Манчестър Юнайтед - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186