Рохо и Дармиан сами ще решават съдбата си


Н. Гавазов

Рохо и Дармиан сами ще решават съдбата си

Манчестър Юнайтед предложи на защитниците Матео Дармиан и Маркос Рохо самостоятелно да вземат решение за своето бъдеще. Независимо от това, че трансферният прозорец във Висшата лига на Англия вече е затворен, представителите на английския елит все още могат да пускат своите играчи из Европа до края на август.

Сега става известно, че "червените дяволи" могат да се сбогуват с някои играчи до края на лятото, включително Дармиан и Рохо. Мениджърът на отбора Жозе Моуриньо е уведомил двамата, че би искал да ги остави на "Олд Трафорд", но едновременно с това обещал да не създава препятствия, ако защитниците решат да си тръгнат.

Португалецът не вижда в Матео и Маркос играчи от стартовия състав, за това шансовете на тези защитници ще са силно ограничени. Дармиан трябва да се конкурира с Антонио Валенсия и Диого Далота, а Рохо ще се бори с Фил Джоунс, Крис Смолинг, Ерик Байя и Виктор Линдельоф.

Според различни източници, Ювентус, Наполи и Интер се интересуват от италианеца, а що се отнася до аржентинеца, той е интересен за Фенербахче.

  Сподели
431