Джокович: Очаквам с нетърпение мача с Григор


Н. Гавазов

Новак Джокович очаква с нетърпение благотворителния мач с Григор Димитров в София, който е тази вечер от 20:00 часа в зала “Арена София".

"Най-вече ще взема участие заради момчетата (Григор и Хуан Мартин дел Потро), с които ще играя. Григор дойде преди няколко години в Сърбия, за да се включи в демонстративния турнир Adria Tour и тогава се разбрахме, че ще играя с него в България, когато имаме тази възможност и е удобно за двамата. Сега е времето. Очаквам с нетърпение този мач, тъй като никога не съм играл в България. Като култура сме доста сходни, както и като хора", заяви сърбинът.

“А Дел Потро прекратява кариерата си точно с този демонстративен мач в Буенос Айрес. Всички знаем какво направи той за тениса", допълни Ноле.

"Много се вълнувам. Винаги съм искал да направя нещо такова! Ще играем мач с Новак Джокович в “Арена София". Всички сме в трескава подготовка. Важно е да споделя, че моята фондация е главен организатор. Всеки от нас е в еуфория. Надявам се всичко да мине както трябва и да се видим в България.", коментира Григор специално за bTV.

30