MMA легенда подписа с WWE


В. Мухарски

Легендата в MMA Ронда Раузи вече официално е кечистка. 30-годишната бивша шампионка на UFC подписа дългосрочен договор с WWE, а снощи изненада феновете с неочаквана поява на турнира "Кралски грохот". Раузи търпеливо изчака развръзката на първото в историята женско меле и веднага след това се появи на ринга за шок на двете шампионки и победителката в турнира - Шарлът, Алекса и Оска.

Раузи е известна фенка на кеча. Като малка е симпатизирала на Хълк Хоган, а откакто се състезава в смесените бойни изкуства използва част от името на покойната легенда Роди Роуди Пайпър.

Ронда участва на олимпийските игри в Пекин през 2008 година, когато печели бронзов медал в женското джудо до 70 килограма. След това следва невероятна кариера в UFC, където дълго време бе непобедима. След две тежки поражения и загуба на титлата - Раузи прекратява кариерата си в MMA.

"Това е моят живот сега. Кечът ми е приоритет. Това нещо, което винаги съм искала да направя. Имаше възможност да не приема офертата, но 6-годишното ми аз щеше да ми се разсърди", заяви Раузи.

204