Григор Димитров под въпрос за турнира в София


В. Мухарски

Григор Димитров може да пропусне турнира в София. За това сподели той на пресконференция пред медиите преди турнира в родната столица, предаде репортер на Futbol-tv и Futbolbet.

"Не съм видял още кои ще играят в София. Във всеки един турнир - различни спортисти могат да дадат добри резултати. Играем мач за мач, турнир за турнир.

"Понякога просто тялото не иска да играе. След Австралия не се чувствах добре. Рамото ме болеше. Имаше неща, които не бяха така, както аз исках. Трябва бързо да се възстановявам. Не искам да играя в турнир, ако не се чувствам на 100% готов. Чакам още резултати от докторите. Рамото ми е изморено. Не искам да давам празни обещания на феновете. Искам малко почивка. Ще дам малко време на тялото си и на докторите да кажат дали ще мога да продължа да тренирам. Скоро ще знам повече", заяви българският тенисист.

"Чакам. Още чакам. Не знам дали докторите няма да ми кажат, че ще е по-добре да запазя рамото си. Надявам се, че ще бъдат готов на 100%. Обичам да играя в България", добави още хасковлията.

"2017-ата? Резултатите говорят. Аз коментирам с отбора, със семейството си. Те са най-важните хора за мен. Всичко, което съм направил за себе си през миналата година, жертвите, които съм направил... но аз не съжалявам за решенията, които съм взел. В края на миналата година исках да започна още по-добре 2018-та, но няма да се оплаквам. Всичко е в рамките на нормалното. Тенисът е маратон, не е спринт", заяви още Димитров.

"Не мисля, че играх добър тенис в Австралия, но имах добър резултат. Искам да продължа да бъда позитивен. Не всеки ден може да играеш тенис на 100%. Невинаги можеш да работиш както искаш, а трябва да разчиташ на други неща", добави тенисистът.

158