Виктория Пилзен и Лудогорец няма да се победят на реванша


F.

Виктория Пилзен - Лудогорец
Стадион: "Доосан Арена", Пилзен
Дата: 23.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Ундиано Майенко (Испания)



Виктория Пилзен е домакин на Лудогорец в среща-реванш от плейофния кръг в Шампионска лига. В първия мач българските шампиони победиха с 2:0, като по-важното беше, че играха много по-силно от своя съперник. При подобна игра от страна на двата тима, то "орлите" със сигурност няма да загубят във втората среща. Прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев няма да може да разчита единствено на контузените Абел Анисе и Андрей Препелица. Джоди Лукоки се възстановява от вирус, който му попречи да играе срещу Монтана, но въпреки това попадна в групата за мача. Иначе впечатление направи, че наставникът на "орлите" взе с отбора и юношата на тима Светослав Ковачев. Младокът стартира като титуляр срещу Монтана, но сега с оглед на важността на двубоя е по-вероятно да остане на пейката. Целта е повече млади играчи да се докосват и да усещат атмосферата от големите мачове в Шампионска лига.

"Ние нямаме право да подценяваме, отиваме да изиграем един много труден мач срещу много добър отбор. Най-вероятно Виктория ще се опита да ни пречупи още в началото, но ние сме готови на всичко. Няма как да разчитаме само на контраатаки. Най-вероятно ще има промени в състава им. Ще видим. Да, има предстартова треска, това е плейоф за влизане в групите и никой няма да се даде току-така", заяви Дерменджиев.

За Виктория Пилзен проблемите в този кръг започват да се превръщат в традиция, след като миналата година шампионите на Чехия отстъпиха мястото си в групите на Макаби Тел Авив. Местните медии припомниха статистиката между чешки и български клубни отбори в турнирите, която е в полза на нашите тимове. Най-лош късмет има Славия Прага, който е отстраняван дори от Академик София.

“Резултатът от първия мач не е добър за нас, както и не е добра предпоставка за краен позитивен резултат. Ще се опитаме да се справим в нашия домакински мач, въпреки че знаем - Лудогорец е добър отбор както на контраатака, така и в постепенно нападение", каза старши треньорът на Виктория Пилзен Роман Пиварник.

Очакванията са българският тим да получат известна подкрепа от трибуните. Според информациите днес, над 300 билети са закупени от български привърженици, които ще дерат гърла за родните шампиони.




Последни 5 изиграни срещи:

Виктория Пилзен:

02 август Карабах - Виктория Пилзен 1:1 (Шампионска лига)
07 август Виктория Пилзен - Бохемианс 1905 1:1 (Гамбринус лига)
12 август Прибрам - Виктория Пилзен 0:3 (Гамбринус лига)
17 август Лудогорец - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
20 август Виктория Пилзен - Злин 0:2 (Гамбринус лига)

Лудогорец:

02 август Цървена Звезда - Лудогорец 2:4 след прод. (Шампионска лига)
06 август Лудогорец - Ботев Пловдив 4:1 (Първа лига)
13 август Левски - Лудогорец 1:0 (Първа лига)
17 август Лудогорец - Виктория Пилзен 2:0 (Шампионска лига)
20 август Лудогорец - Монтана 2:0 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Виктория Пилзен - Лудогорец

1 среща
0 победи за Виктория Пилзен
0 равенства
1 победа за Лудогорец
Голова Разлика: 2:0 за Лудогорец



ПРОГНОЗА: ВИКТОРИЯ - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
311