Анчелоти: Трябва да завършим първи в групата


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти призна, че воденият от него отбор ще търси победата срещу Порто утре вечер в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига. Както е известно двата тима се класираха за плейофите на турнира, но сега остава да се реши въпроса за първото място в квартета.

„След съботното си поражение проведохме само една тренировка. Предстоящият мач е важен поради две причини. Първо, длъжни сме да победим добър и опитен отбор, за да заемем първото място в групата. Второ, трябва да се реабилитираме за загубата си в Ница и отново да придобием увереност", заяви Анчелоти по време на брифинга си тази вечер.

„Критиките към отбора са напълно заслужени. Всички са разочаровани, защото представянето ни до момента не е добро. Но все пак продължаваме битката за титлата във Франция и вече се класирахме за плейофите на Шампионска лига. Трябва да намерим правилното решение и аз вече работя по въпроса. Мога да ви кажа, че в навечерието на мача с Порто имам много добро предчувствие", каза още италианският специалист.

 

98