Бeрлускони: Нашата репутация не ни позволява да играем в отбрана


Н. Гавазов

Президентът на Милан Силвио Берлускони сподели своите очаквания относно срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига с Арсенал и също така призна, че би искал да види в своя отбор лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Бившият министър-председател на Италия в интервю за италиански телевизионен канал за пореден път разказа за своите симпатии към португалския футболист и отбеляза, че би се радвал, ако го види на „Сан Сиро".

„Искам ли да видя Кристиано Роналдо в Милан? Няма да кажа „Не", но отчитайки икономическата криза, която не е само в Италия, ние може да подпишем с него само в случай, че цената на играча бъде намалена", заяви Берлускони.

В навечерието на срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига срещу Арсенал, президентът на Милан сподели своите очаквания относно това, как ще играе неговият отбор.

„Ние трябва да излезем на терена за да победим. Независимо от актива в първия мач, нямаме право да играем в отбрана. В края на краищата имаме репутация, която сме длъжни да защитим. Разполагаме с отличен отбор, който може да стане номер едно в Италия и Европа, ако разбира се не ни преследват многочислени травми", допълни босът на „росонерите".

 

97