Сър Алекс: Надявам се Бербатов да е готов за Базел


Н. Гавазов

Очаква се Дани Уелбек да запълни празнината оставена от Хавиер Ернандес и англичанинът може би ще води атаката на Манчестър Юнайтед срещу Базел, след като се завърна от контузия и дори взе участие в двубоя от 14-я кръг на Висшата лига срещу Астън Вила, съобщи лично мениджърът на „червените дяволи" Сър Алекс. Шотландският специалист също така призна, че се надява Димитър Бербатова да се възстанови и да бъде готов за важния двубой в Швейцария.

Както е известно, мексиканецът се контузи в началото на мача на „Вила Парк" и ще бъде извън строя за период от четири седмици. Голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон Димтър Бербатов също се бори с контузия на глезена, а Майкъл Оуен страда от дълговременна контузия.

„Контузията на Ернандес ще го остави извън строя за месец и това е много неприятно. Добре, че Дани Уелбек се завърна в мача срещу Вила, така че може би в сряда той ще има възможност да започне двубоя. Нани изглежда добре в средата, Валенсия също се справи много добре, така че аз имам опции в атака. Може би Бербатов също ще бъде готов", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

 

78