Вилаш-Боаш: Мачът срещу Байер ще ни върне вярата


Н. Гавазов

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш призна, че сблъсъкът с Байер Леверкузен в сряда вечер се очертава да бъде много важен мач за неговия отбор, след който натискът върху неговия отбор трябва да спадне. Както е известно, португалският специалист загуби три от последните си четири мача във Висшата лига на Англия и в момента изостава на 12 точки от лидера в класирането Манчестър Сити.

Челси ще пътува днес до Германия, за да се изправи срещу Байер Леверкузен в среща от петия кръг на груповата фаза на Шампионската лига и Вилаш-Боаш се надява, че отборът му ще се завърне на победния си път, колкото се може по-скоро.

„Най-важното е веднага да се завърнем на победния си път - още срещу Байер Леверкузен. Това е много важен мач. След това имаме три срещи, в които трябва да вземем девет точки. Предизвикателството е да имаме вяра и сили да се преборим за тези девет точки. Ако успеем, това ще ни постави в друга светлина, в друга гледна точка - не много добра, но ще запазим вярата си", цитира Sky Sports думите на Вилаш-Боаш.

 

93