Жесуш: Добрият резултат срещу Юнайтед е победата


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Бенфика Хорхе Жесус заяви, че добрият резултат срещу Манчестър Юнайтед в предстоящият мач от петия кръг на Шампионската лига ще бъде единствено победата на неговия отбор. Както е известно, двата отбора разделят първото място в групата с актив от по осем точки и една евентуална победа на „орлите" на „Олд Трафорд" във вторник вечер ще гарантира мястото на португалците в следващата фаза на турнира.

След равенството 1:1 на „Естадио де Луш" срещу шампиона на Висшата лига на Англия, Жесус сега се надява, че неговият отбор ще постигне още по-добър резултат.

„Ние сме с еднакви точки с Юнайтед и се намираме в много добра позиция да се класираме за следващата фаза на турнира. Един добър резултат на „Олд Трафорд" е победата за нас. Юнайтед е едно изключение от останалите британски клубове. Те имат много силни характеристики и точно заради това са печеливш отбор. Но Бенфика също притежава качествени футболисти и аз очаквам много добра игра във вторник вечер", заяви Жесус на днешната си пресконференция преди утрешния мач.

 

81