Лева: Това е специална победа и няма да го крия


Н. Гавазов

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски говори за победата в мача с бившия си отбор Байерн от 3-ия кръг на генералната фаза на Шампионска лига. Припомняме, че срещата завърши със съкрушителна победа за каталунците с резултат 4:1. Левандовски отбеляза един гол за своя отбор.

 "Това определено е специална победа и няма да го крия. Подходих към тази среща малко по-различно, отколкото преди две години, защото сега прекарах повече време в Барселона. Бях уверен, че днес ще изиграем добър мач и ще спечелим. Преди мача очаквах, че ще спечелим с 3:1.

Физически не усещам промени и това е най-важното. Когато гледам млади играчи, те ми дават допълнителна енергия, няма да го крия. Чувствам се добре. Дали ще вкарам два или три гола в един мач в крайна сметка няма особено значение. Най-важното е моите голове да носят победи на отбора и това е моят приоритет“, заяви Левандовски.

След три изиграни срещи Барселона спечели шест точки и е на 10-о място във временното класиране. Байерн има три точки и е на 23-то място.

71