Анчелоти: Има над какво да работим


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира загубата с 1:0 от Лил  в мач от втория кръг на общата фаза на Шампионска лига.

"Не сме свикнали с такива резултати. Съперникът заслужи победата. Те бяха по-добри в дуелите, а и не само. Трябва да приемем това. Трябва да си вземем поука от грешките ни. Те бяха същите, каквито направихме и при последната ни загуба. Трябва са се учим от тези поражения", заяви Анчелоти.

"Направихме много грешки през първото полувреме, имахме проблеми с контраатаките, не бяхме достатъчно агресивни. Не успявахме да създаваме положения, не се справяхме добре и с владеенето на топката. Бяхме бавни и ни липсваха идеи. Имаме нападатели, които трябва да играят вертикално, а когато не можем да им осигурим добри топки, става трудно", допълни италианецът.

"Въпреки това смятам, че можем да си направим изводите. Това е важно. Трябва да подобрим играта си, защото ни остават още доста мачове. Настроението в отбора остава добро, но имаме над какво да работим. Не е достатъчно само да говорим, трябва и да действаме. Това не беше добър мач, но винаги трябва да продължаваш да се бориш", завърши специалистът.

65