Карабах ще вземе аванс преди реванша с Лудогорец


F.

Карабах - Лудогорец
Стадион: "Тофик Бахрамов", Баку
Дата: 06.08.2024 г.
Час: 19:00


Лудогорец гостува в Баку на Карабах в среща от 3-ия предварителен кръг на Шампионска лига. Разградчани се намират в добра форма и записаха няколко победи в първите си официални двубои за новия сезон. Проблемът идва при гостуванията, където отборът показва колебания. А и сега изглежда предстои най-трудният тест до момента. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

Добрата новина за треньора на Лудогорец - Георги Дерменджиев е, че в отбора няма наказани или контузени футболисти. Българският шампион не отложи мача си от шампионата на България и разгроми Арда с 5:1. Победата ще дойде добре за самочувствието на отбора преди двубоя в Баку, а и в мача не взеха участие част от титулярите на разградчани.

"Отборът е в добро настроение и мисля, че сме готови за мача. Лудогорец се приближава много до оптималната си форма. Карабах също игра мач, в който не взеха участие основните му играчи. Искаме да направим добър турнирен резултат, за да имаме възможността в Разград да завършим това, което сме започнали“, коментира Георги Дерменджиев.

Той коментира и очакванията за пълни трибуни в гостуването на Карабах. "Лудогорец винаги е играл добре, когато трибуните са били пълни, независимо кой отбор е бил подкрепян", подчерта специалистът.

Старши треньорът на азербайджанския Карабах Гурбан Гурбанов също не скри похвалите за съперника.

"Чака ни опитен отбор с футболисти със силни индивидуални качества. За съжаление, не се получи подготовката така, както искахме. Но горе-долу сме готови. Разбираме важността на мача. Готови сме да показваме от мач на мач по-високо ниво. Ще се постараем нашите привърженици да си тръгнат доволни от стадиона, започна Гурбанов по повод срещата.

На мене ми харесва техният опит и хладнокръвие. Не гледаме предишните им мачове, защото съм забелязал, че те могат да играят за резултат, какъвто им трябва. Така че такива статистики не бива да ни заблуждават", заяви Гурбанов за отбора от Разград.

 

ПРОГНОЗА: КАРАБАХ - ЛУДОГОРЕЦ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
46