Дерменджиев отписа Динамо Минск: Крайният успех ще бъде за Лудогорец!


F.

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква разградчани да отстранят Динамо Минск и да се класират за третия квалификационен кръг в Шампионска лига.

"Мисля, че ще бъде много труден мач. Очаквам да са агресивни, но ние имаме добър резултат, така че мисля, че крайният успех ще бъде за Лудогорец“, каза Дерменджиев на Летище Варна преди Лудогорец да излети за Унгария, където ще бъде реваншът срещу отбора от Беларус.

"Аз още в началото казах, че изходящи трансфери на този етап не ни интересуват, ние си гледаме нашата работа и гледаме да вървим напред“, отговори той на въпрос, свързан с евентуално пазене на Якуб Пьотровски, който е спряган за изходящ трансфер.

"Мисля, че това няма да повлияе изобщо върху мача, защото в съвременния футбол няма домакини и няма гости“, каза Дерменджиев за мястото на провеждане на мача, което лишава Динамо Минск от домакинство.

"Още тогава казах, че този мач е зад гърба ни и сме си взели поука“, завърши Дерменджиев, казвайки, че отборът му си е взел поука от реванша срещу Динамо Батуми.

51