Нани: Разстроих се много, когато разбрах, че съм резерва


Н. Гавазов

Независимо от загубата на „Уембли" в събота вечер, полузащитника на Манчестър Юнайтед Луиш Нани не смята да драматизира ситуацията, защото според него, сезонът си остава много добър за „червените дяволи". Както е известно, воденият от Сър Алекс отбор загуби с 1:3 от Барселона финала в най-престижния европейски турнир и по такъв начин не успя да вземе реванш за загубата отпреди две години в Рим.

„Смятам, че сезона за нас е добър. Играхме добре, стигнахме до финал и имахме възможност да спечелим. Но много е трудно да играеш срещу Барселона. Но нека не се отчайваме, защото никога не знаеш какво те очаква в следващия сезон. Възможно е отново да достигнем до финал и да играем срещу друг отбор, срещу който ще ни е по-лесно. А може да играем отново срещу Барселона и да постигнем успех", заяви Нани за португалската PRT.

„Много исках да играя. Всеки би искал да играе на финал, особено след като е показал добър футбол през сезона и когато узнах решението на мениджъра да ме остави на пейката се разстроих много. Но това е футбола - понякога играеш, а понякога не и решението на мениджъра трябва да се уважава", допълва играча с най-много асистенции във Висшата лига на Англия.

 

92